Навігація по сайту: Home Новини місцеве самоврядування Инвалиды и участники войны получат бесплатно мобилки

Політична
Херсонщина

Незалежний спостерігач

Инвалиды и участники войны получат бесплатно мобилки

Електронна адреса Друкувати PDF
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

Сессия Нововоронцовского районного совета приняла решение обеспечить в 2009 году мобильной связью инвалидов и участников боевых действий в период Великой Отечественной войны в 1941 – 1945 годов и войны 1945 года с империалистической Японией в случае технической невозможности обеспечить жилье инвалидов стационарными телефонами.

Финансироваться данное решение будет за счет местных бюджетов.
Источник

 

Коментарі  

  1. #4 Вовкодрайвер
    2009-03-2612:26:09 Дріт на телефон потрібно було вести із кореї
  2. #3 петрович
    2009-01-1502:16:33 А кстати, почему депутаты забыли тех, кто сражался с в Корее и Вьетнаме? Или на территории района оных нет?
  3. #2 Игорь
    2009-01-1501:04:01 [quote name="Павло"]Отак-от ми провчили цих япошок-імперіалістів, - подаруємо нашим ветеранам по мобілці японського виробництва - ЯПОНЦЯМ НА ЗЛО!

    Где вы видели в Херсоне мобильные тефоны сделанные в Японии и по каким они ценам???
    Люди, которые отдали всю свою жизнь развитию страны как в техническом так и в моральном плане нужно не только мобилки подарить (которые сегодня им не по карману по вине государства) а и остальную современную технику которую они ПО ПРАВУ ЗАСЛУЖИЛИ.
  4. #1 Павло
    2009-01-1320:41:04 Отак-от ми провчили цих япошок-імперіалістів, - подаруємо нашим ветеранам по мобілці японського виробництва - ЯПОНЦЯМ НА ЗЛО!

    Добре, що, хоч десь раціонально використовують бюджет. А то я вже боявся - думав почнуть у сг та промисловість інвестувати. Фух… все гаразд - знову проїдаємо гроші.

Додати коментар

:D:lol::-);-)8):-|:-*:oops::sad::cry::o:-?:-x:eek::zzz:P:roll::sigh:
Жирний Курсив Посилання Цитата


Захисний код
Оновити

Загальна політика

  • Украинские пограничники отказали во въезде на территорию страны Александру Йову, депутату Дубоссарского совета непризнанной Приднестровской республики.
  • Экс-министр образования Станислав Николаенко после недавнего исключения из Соцпартии и восстановления в ее рядах стал председателем Херсонского областного комитета СПУ.
  • Официальный сайт Государственного казначейства Украины и еще 27 порталов его Главных управлений недоступны, сообщает 5 канал.
  • Проведение досрочных парламентских выборов нецелесообразно без снятия неприкосновенности с депутатов и отмены пропорциональной системы выборов, убежден заместитель Председателя Верховной Рады Украины Николай Томенко.
  • Председатель Верховной Рады Украины Владимир Литвин призвал Партию регионов прекратить блокировать сессионный зал парламента.

Огляди

  • Барак Обама досягнув успіху у виборчій кампанії не завдяки технологіям веб 2.0 як таким, а завдяки тому, що використовуючи їх,...
  • В країнах ЄУ, як зрештою і в цілому світі, триває конкуренція режимів, і бізнес прагне вільно обирати країни та правові...
  • Якщо з приводу Китаю, Білорусі та Казахстану ще можуть бути якісь сумніви, то всі інші країни, які з нами межують,...
  • Тімоті Ґартон Еш, як завжди, чутливий до позиції Європи, яку вона повинна відігравати у світі. Історик вважає, що ЄУ змарнувала...
  • Багато країн, які серйозно постраждали від кризи, покладають свої надії на саміт країн G20, який відбудеться наступного тижня в Лондоні....
  • НАТО втрачає сенс спільного існування – через те, що альянс перестав бути спільнотою з однаковим баченням загроз. Для США тероризм...
  • Відомий дослідник тіньової економіки та прибічник пріоритетності захисту прав власності у процесі розвитку бідних країн, Ернандо де Сото, вважає, що...
  • Послаблення політичної позиції Вороніна в поєднанні з його амбіціями ввійти в історію, як "об’єднувач" Молдови, а також тиском з боку...

Останні коментарі

Вибір читачів
























Куплю фотографії херсонців учасників
Української Революції 1917-1922 рр.:
- членів партій УПСР, УСДРП, УПСФ, УПСС;
- фотографії херсонців в мундирах українських військових частин,
- фотографії громадських діячів українського політичного руху на Херсонщині тощо.
8 093 725 67 45

Хто на сайті

На даний момент 36 гостей на сайті