Навігація по сайту: Home Публікації Політика ДУМКА ЧИТАЧІВ. Наступним головою Верховної Ради буде регіонал

Політична
Херсонщина

Незалежний спостерігач

ДУМКА ЧИТАЧІВ. Наступним головою Верховної Ради буде регіонал

Електронна адреса Друкувати PDF
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
dementi0«Політична Херсонщина» з п’ятниці 28 листопада по неділю 7 грудня провела опитування читачів щодо їхньої думки про майбутнього голову Верховної Ради.
Було запропоновано вісім варіантів відповіді. В’ячеслав Кириленко, Володимир Литвин, Олександр Лаврінович, Адам Мартинюк, Іван Плющ, Віктор Янукович, «інший» варіант та «мені однаково».
Опитування тривало десять днів. За цей час проголосувало 12% відвідувачів сайту (102 особи з 845 відвідувачів за версією Google Analytics).
Найбільша кількість голосів (32,4%) було віддано за Віктора Януковича. На другому місці відразу два кандидати Володимир Литвин та Олександр Лаврінович (по 23,5% ). На третьому місці Іван Плющ (9,8% голосів). Майже 6% набрала «сіра кобилка» несподіваних політичних домовленостей – варіант «інший».
Представники НСНУ та КПУ В’ячеслав Кириленко та Адам Мартинюк не набрали жодного голосу.
4,9% читачів «Політичної Херсонщини» проголосували за  варіант «Мені однаково». Необхідно відзначити, що учасники опитування, хто продекларував власну байдужість до потуг політиків в їхній боротьбі за крісло спікера, таки взяли участь у опитуванні, тобто продемонстрували власну активну позицію у цьому питанні і уособили своїм вибором «протестні настрої».
Таким чином, 55,9% або абсолютна більшість читачів «Політичної Херсонщини», які взяли участь в опитуванні, вважають що наступним головою Верховної Ради стане представник Партії регіонів.
Цікаво було спостерігати за динамікою опитування.
Довгий час єдиним лідером опитування був Володимир Литвин. Потім його місце зайняв Віктор Янукович й деякий час читачі «Політичної Херсонщини» не могли визначитися у своїх уподобаннях.
Після гучних заяв Президента та погроз, що Верховна Рада буде розпущена, кілька голосів читачі віддали за кандидатуру Івана Плюща, яку активно лобіював Президент України. Але Іван Плющ навіть не наблизився до трійки лідерів.
Таким чином, ми можемо констатувати, що на думку читачів нашого видання, нова коаліція у Верховній Раді вже відбулася. Й Партія регіонів може святкувати свою перемогу.
 

Коментарі  

  1. #7 hersonec
    2008-12-1216:11:04 Провозглашена "украинская коалиция",
    ————————

    Никто ничего не провозгласил. Нет ни какой коалиции. Коалиция в парламенте это Фата Моргана. Уже и Тарасюк заявил, что он подписал только сообщение о создании, а не о документ о создании (ну и казуистика)!
  2. #6 Дементий Белый
    2008-12-1105:35:45 Регионал не стал председателем Рады. Победил второй. Провозглашена "украинская коалиция", но все остается очень туманно и неуверенно.
    Ясно одно, на сегодня в краткосрочной перспективе Партия регионов проиграла. Но на дворе еще не вечер. Кризис, как говорят, только начинается. И может быть на белом коне мерседесе Виктор Янукович еще въедет на Банковую. Правда, для этого не только В.Ф. надо говорить по-украински, но и его ближайшему окружению, и центральной части Украины надо поверить, что В.Ф. и его Партия партия ВСЕХ регионов страны, а не только одного.
  3. #5 hersonec
    2008-12-1015:10:40 У підсумку Янукович сам себе перехитрив. Утретє за рік повернення Партії регіонів у владу було зірвано.
    http://www.pravda.com.ua/news/2008/12/10/85850.htm
    Не понадобиться монтировать микрофон, а вот пару извилин не помешали бы
  4. #4 Дементий Белый
    2008-12-0915:02:15 Большинство читатетелей в нашей стране уже настолько дезориентирован о происходящим. Мне кажется, что даже сами действующие лица не знают чем закончится этот этап борьбы неизвестно за что. Так что еще не вечернее заседание Верховного Совета.
    А лучше голосуйте в новом опросе "Политической Херсонщины"
  5. #3 читатель
    2008-12-0914:59:40 А "коллективный читатель" ошибается, похоже на то, что таки Литвин будет спикером? Вот тебе и большинство
  6. #2 hersonec
    2008-12-0816:49:54
  7. #1 Альберт
    2008-12-0815:51:59 Спикером без базара нужно ставить Януковича. Только в ухо ему нужно вмонтировать микрофон что бы когда он будет тормозить ему подсказывали. А еще интересно напишет ли он свою должность без ошибок.

Додати коментар

:D:lol::-);-)8):-|:-*:oops::sad::cry::o:-?:-x:eek::zzz:P:roll::sigh:


Захисний код
Оновити

Банер

Опитування

Надо ли в Украине перенести празднование Рождества на 25 декабря?
 

- членів партій УПСР, УСДРП, УПСФ, УПСС;
- фотографії херсонців в мундирах українських військових частин,
- фотографії громадських діячів українського політичного руху на Херсонщині тощо.
8 093 725 67 45

Хто на сайті

На даний момент 30 гостей на сайті