Навігація по сайту: Home Публікації Політика ХОО КВУ отримала вибачення від ХОДА

Політична
Херсонщина

Незалежний спостерігач



ХОО КВУ отримала вибачення від ХОДА

Електронна адреса Друкувати PDF
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

cvu«Політична Херсонщина» раніше публікувала  Заяву ХОО КВУ до Херсонської обласної держадміністрації з вимогою спростувати та була розповсюджена по розсилці для ЗМІ, і стосувалася інформаційної зустрічі голови ХОДА з членами Громадської ради. Справа стосувалася інформаційного повідомлення, в якому йшлося про підтримку Громадською радою при ХОДА позиції Бориса Сіленкова стосовно ситуації, що склалася на Херсонському машинобудівному заводі. На справді, підчас інформаційної зустрічі жодних рішень щодо підтримки політики облдержадміністрації, чи самого губернатора не приймалося, і тому інформація є недостовірною і маніпулятивною. 
Наразі ХОО КВУ одержала відповідь на свою Заяву, за підписом першого заступника голови ХОДА, зміст якої можна сприймати як вибачення за помилку. У листі, зокрема, йдеться, що адміністрація не вважає Громадську раду «кишеньковою організацією», а співпрацю будують на принципах партнерства і взаємної пошани. Що ж до інформації розміщеної на сайті ОГА, то в ній йдеться не про всю раду, а про окремих її членів, які, нібито висловилися на підтримку дій адміністрації щодо рішення проблем ХМЗ. З цього приводу потрібно зауважити, що під час інформаційної зустрічі явної підтримки саме з цього питання висловлено не було. Проте, ХОО КВУ виражає задоволення з приводу того, що обласна адміністрація, хоча і в завуальованій формі, але визнала свою помилку і знайшла в собі сили зробити офіційне вибачення.

 

 

Коментарі  

  1. #5 Розумний
    2009-04-0222:48:13 Как кур в ощип.
  2. #4 херсонец
    2009-04-0101:38:47 Да, ведь интересно. Силенков "гнал" на Херсонское КВУ, заставлял писать о них всякую гадость, а теперь попал как кур во щи. Потому как главный квуушник Попов по слухам будет обеспечивать Балоге и Ющенку "честные" выборы. И Слиенкову теперь не поздоровиться. Вот и решайте - извинялась ли администрация или нет.
  3. #3 херсонец
    2009-04-0101:36:05 какие-то грустные игры. Поддерживает - не поддерживает. А видел в городе банеры, на которых черным по белому написано: Громадська Рада пидтримуе!
  4. #2 Васылько
    2009-03-3017:32:08 А причем здесь КВУ и фотокопия?
    Я так понимаю, если Администрация не извинялась (или не думает, что извинялась), то пусть пишет на своем сайте, что они не извинялись.
    Вот тогда будет полная симметрия или там "зеркальная интерпретация" Заседание Рады - информация ОДА - Заява КВУ (1) ответ ОДА - информация КВУ - и Заява ОДА (2) Не путайте обчественность, господин Желтый
    А КВУ сразу Попову нажалуется на губернатора
  5. #1 Желтый
    2009-03-3016:28:03 Фтокопию в студию:)) а то можем иметь дело с зеркальной интерпретацией в стиле ОГА:
    ОГА показалось что Общественный совет его поддержал КИУ показалось что ОГА признала свою вину и извинилась

Додати коментар

:D:lol::-);-)8):-|:-*:oops::sad::cry::o:-?:-x:eek::zzz:P:roll::sigh:
Жирний Курсив Посилання Цитата


Захисний код
Оновити



Останні коментарі

Вибір читачів
























Куплю фотографії херсонців учасників
Української Революції 1917-1922 рр.:
- членів партій УПСР, УСДРП, УПСФ, УПСС;
- фотографії херсонців в мундирах українських військових частин,
- фотографії громадських діячів українського політичного руху на Херсонщині тощо.
8 093 725 67 45

Хто на сайті

На даний момент 108 гостей на сайті