Навігація по сайту: Home Новини владна вертикаль Серед приязних адміністрацій нашої нема...

Політична
Херсонщина

Незалежний спостерігач



Серед приязних адміністрацій нашої нема...

Електронна адреса Друкувати PDF
Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 
2 липня в приміщенні Клубу Кабінету Міністрів України відбулися урочистості з нагоди нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Приязна адміністрація».

Церемонію нагородження учасників Конкурсу провели заступник голови Організаційного комітету – Начальник Головного управління державної служби України Тимофій Мотренко та заступник Міністра Кабінету Міністрів України Володимир Павленко.

Отже, за рішенням Організаційного комітету 12 лютого 2009 року визначено переможців Конкурсу.

Зокрема, переможцем конкурсу у номінації «Центральні органи виконавчої влади» визнано Міністерство праці та соціальної політики України, друге місце посіло Міністерство освіти і науки України, третє місце – Державний комітет архівів України.

У номінації «Центральні органи виконавчої влади, які мають територіальні підрозділи» переможцем визнане Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій та захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, друге місце здобуло Головне контрольно-ревізійне управління України, третє – Міністерство юстиції України.

Хмельницька обласна державна адміністрація посіла перше місце у номінації «Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська і Севастопольська міські державні адміністрації», друге та третє місяця отримали Дніпропетровська обласна державна адміністрація та Івано-Франківська обласна державна адміністрація .

У номінації «Районні, районні в Автономній Республіці Крим, у мм. Києві та Севастополі державні адміністрації, міські державні адміністрації» перемогла Гайсинська районна державна адміністрація Вінницької області, друге місце отримала Коломийська районна державна адміністрація Івано-Франківської області, третє – Єланецька районна державна адміністрація Миколаївської області.

«Головним аргументом, який спонукав Головдержслужбу України до ініціативи запровадження Конкурсу, є зацікавлення громадян до отримання якісних послуг від державних установ, які їм зобов’язані надавати. Тому позитивне рішення Уряду щодо запровадження Конкурсу розвертає владу до головної дієвої особи, заради якої влада і існує – до громадянина» - зазначив Тимофій Мотренко.

На завершення, Начальник Головдержслужби України оголосив про початок проведення Всеукраїнського Конкурсу «Приязна адміністрація» у 2009 році.

Джерело : 
 

Коментарі  

  1. #1 КРУ
    2009-07-0817:20:36 До уваги мешканців Херсонщини! Повідомляємо, відповідно до доручення Кабінету Міністрів України, у ІІІ кварталі 2009 року буде проведена комплексна ревізія місцевих бюджетів області, у зв’язку з чим просимо повідомити Контрольно-ревізійне управління в Херсонській області, за телефоном довіри 26-36-28, про всі відомі факти незаконного та нецільового використання бюджетних коштів, крадіжок майна, земельних зловживань тощо.

Додати коментар

:D:lol::-);-)8):-|:-*:oops::sad::cry::o:-?:-x:eek::zzz:P:roll::sigh:
Жирний Курсив Посилання Цитата


Захисний код
Оновити



Загальна політика

  • В воскресенье, 11 октября, Президент Украины Виктор Ющенко примет участие в мероприятиях в память о жертвах коммунистических репрессий в Ивано-Франковской области.
  • Президент Украины Виктор Ющенко поздравил сборную Украины по футболу с сегодняшней победой в матче со сборной Англии.
  • Делегаты двадцатой конференции Донецкой областной организации Партии регионов, состоявшейся 10 октября, единогласно проголосовали за выдвижение Виктора Януковича кандидатом в президенты Украины от Партии регионов.
  • На VI съезде партии Справедливость, состоявшемся 10 октября в Киеве, делегаты приняли решение выдвинуть лидера Коммунистической партии Петра Симоненко единым кандидатом на пост президента Украины от избирательного блока левых и левоцентристских сил.
  • В ходе восемнадцатой конференции Житомирской областной ячейки Партии регионов, экс-губернатор области, депутат Верховной Рады Сергей Рыжук выразил уверенность в победе Виктора Януковича на предстоящих президентских выборах.

Огляди

  • Європейцям варто зрозуміти, що США на чолі з Обамою не цікавляться Європою. Пріоритетом у зовнішній політиці для США є Іран,...
  • Рішення норвезького Нобелівського Комітету відзначити Нобелівською премією миру президента, котрий не попрацював ще й десяти місяців на своїй...
  • Статистика смертей серед цивільного населення і військових свідчить, що Ірак перестав слугувати приводом для серйозного занепокоєння у Вашингтоні. Значно серйозніші...
  • Тверезий погляд на відносини США з Польщею закликає усвідомити, що інтереси США та Польщі не завжди збігаються нині і не...
  • Пол Кругман звертає увагу на те, що республіканці зараз керуються одним принципом – треба бути проти того, що може бути...
  • Глобалізація, світова фінансова криза і неспроможність національних культурних політик стають в багатьох країнах значною загрозою для подальшого розвитку культури, що...
  • Уже понад двадцять років в Німеччині спостерігаються процеси повзучого спадання виборчої активності. Проте, як стверджує професор новітньої...
  • У ЗМІ українці та поляки переважно знаходять інформацію про себе тільки у разі чергових скандалів, напруг, непорозумінь. Таким є тон...

Останні коментарі

Вибір читачів
























Куплю фотографії херсонців учасників
Української Революції 1917-1922 рр.:
- членів партій УПСР, УСДРП, УПСФ, УПСС;
- фотографії херсонців в мундирах українських військових частин,
- фотографії громадських діячів українського політичного руху на Херсонщині тощо.
8 093 725 67 45

Хто на сайті

На даний момент 485 гостей на сайті