Навігація по сайту: Home Новини свобода слова Національна рада пропонує громадянам подавати до суду за антисемітські висловлювання Сергія Кириченка

Політична
Херсонщина

Незалежний спостерігач



Національна рада пропонує громадянам подавати до суду за антисемітські висловлювання Сергія Кириченка

Електронна адреса Друкувати PDF
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення розглянула результати позапланової перевірки херсонської телекомпанії «ВІК». Причиною перевірки стало звернення глядачів до Нацради з приводу того, що в ефірі цієї компанії звучали антисемітські вислови.

Як пояснив представник телекомпанії, вислови, які можуть тлумачитися як образливі для інших націй, були сказані депутатом Херсонської міської ради Сергієм Кириченком в прямому ефірі.

Згідно висновкам Нацради: це є підставою для звернення до суду, але не для застосування санкцій до телекомпанії.

«Якби ми мали справу з програмою, яка йде в записі і вмонтовувалася самою телекомпанією, тоді б ми могли їй пред’явити претензії щодо порушення закону. В даному випадку - у глядачів є всі підстави для звернення до суду, але судитися їм слідує з самим депутатом», - сказав глава Нацради Віталій Шевченко.

Оскільки перевірка не виявила інших порушень, зокрема і ст. 6 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (неприпустимість розпалювання міжнаціональної ворожнечі), результати перевірки телекомпанії було рекомендовано прийняти до уваги.
Джерело:
 

Коментарі  

  1. #5 петрович
    2009-03-0402:05:47 Вам мое имя и фамилия ничего не скажут. А здесь и на многих других форумах я Петрович. И поверьте, в некоторых кругах это имя много значит.
    Если Вам необходимо со мной лично пообщатся - я на этом сайте зарегистрирован - известен мой емейл. Обращайтесь в приват. Пообщаемся. А тут за "базар" отвечайте.
    Если полковник Демехин черносотенец - привидите примеры. А так уважаемого человека грязью поливать последнее дело. С Кириченко дело сложнее, но и называть его врагом украинцев как-то язык не поварачивается. Он ведь в свое время в УНА был непоследним человеком (Ха-ха)
  2. #4 Павло Подобєд
    2009-02-2815:17:33 Шановний, якщо є питання адресовані персонально мені - не бійтеся, підписуйтесь. Я за свої слова відповідаю. А голоси "петровичей" з-під ковдри чути погано.
  3. #3 петрович
    2009-02-2813:55:55
    Цитата:
    Скажімо Демьохін, той же Кириченко - це ж звичайні російські чорносотенці.

    Как любит говорить один из постоянных авторов - \"примеры в студию\", а то наговаривать все тут мастаки. Особенно співучою українською мовою.
    Як текст написано співучою українською мовою, то 98 відсотків, що або скаржаться на \"москалів\", або на власну долю, або на власний народ, який не \"такий\", як \"треба\", точніше, не такий як про те гадали \"герої української духовності\" Відповідно, той хто це пише - він саме такий \"герой\" - Павло, до Вас це не відноситься, я знаю Ваши гарні проекти в Інтернеті, але чекаю на приклади
  4. #2 Кирилл
    2009-02-2716:02:34
    Цитата:
    Коли вже почнуть запроваджувати санкції проти тих телекомпаній та політиків,

    Павел: санкции государства это ведь пройденный этап, который приводит к авторитаризму и далее - тупик.
    Есть же возможность подать в суд, бойкотировать, высмеять публично. Есть примеры в истории государства того же Российского, как давали чиновникам пощечины публично. Зачем надеятся на государство? Разве общественность сама не в состоянии ничего сделать? Так зачем нужны такие украинцы (условно говоря)?
  5. #1 Павло Подобєд
    2009-02-2715:31:25 Коли вже почнуть запроваджувати санкції проти тих телекомпаній та політиків, які дозволяють собі некоректні вислови по відношенню до українців? Скажімо Демьохін, той же Кириченко - це ж звичайні російські чорносотенці.

Додати коментар

:D:lol::-);-)8):-|:-*:oops::sad::cry::o:-?:-x:eek::zzz:P:roll::sigh:
Жирний Курсив Посилання Цитата


Захисний код
Оновити



Загальна політика

  • Председатель Верховной Рады Владимир Литвин выступает за усиление в Украине парламентаризма, а причиной "невыразительности власти" считает систему выборов.
  • Государственная политика относительно языкового вопроса требует пересмотра, убежден председатель Верховной Рады Владимир Литвин.
  • Председатель Верховной Рады Владимир Литвин заявил, что для поддержания экономики Украины ее ведущим политическим деятелям необходимо наладить отношения с Россией, поскольку от нее зависит практически вся украинская промышленность.
  • Лидер инициативы Фронт перемен, народный депутат от фракции Наша Украина - Народная самооборона Арсений Яценюк настаивает, что в настоящее время в Украине выделяется достаточно денег на финансирование медицины, однако эти средства используются неэффективно.
  • Министр обороны Юрий Ехануров считает нереальным завершение перехода Вооруженных сил на контрактный принцип формирования при существующим уровне финансирования.

Огляди

  • biКардинал Дзівіш, особистий секретар Івана-Павла ІІ, має власний погляд на те, що започаткувало процес, який призвів до розпаду радянського блоку...
  • У Британії публічна активність акціонерів є незвичним явищем, а публічний прояв емоцій навіть ще рідшим явищем, але зараз ці люди...
  • Обама врешті-решт призначив свого першого суддю Верховного Суду на заміну лібералові Дейвіду Саутеру, який йде у відставку. Таким чином баланс...
  • Оптимісти, які минулого року говорили про м’яке приземлення і помірну восьмимісячну V-подібну рецесію, виявилися не праві. А мали рацію ті,...
  • У Росії під керівництвом президента Дмітрія Медвєдєва створено державну комісію, до завдання якої входить боротьба з фальсифікаціями історії. Це мимоволі...
  • Державне втручання в економіку посилюється в цілому світі. Однак для розвинутих країн це тимчасовий захід, спрямований на пом’якшення впливу економічної...
  • Внутрішній механізм роботи парламенту – це тільки один аспект політичної системи. Нам треба перебрати весь двигун, а не просто почистити...
  • Не можна дозволяти певним компаніям та банкам претендувати на статус настільки великих, що вони не можуть збанкрутувати, а тим більше...

Останні коментарі

Вибір читачів
























Куплю фотографії херсонців учасників
Української Революції 1917-1922 рр.:
- членів партій УПСР, УСДРП, УПСФ, УПСС;
- фотографії херсонців в мундирах українських військових частин,
- фотографії громадських діячів українського політичного руху на Херсонщині тощо.
8 093 725 67 45

Хто на сайті

На даний момент 220 гостей на сайті