Навігація по сайту: Home Публікації Суспільство Події у Скадовську. Офіційна точка зору: Напад на працівника міліції

Політична
Херсонщина

Незалежний спостерігач



Події у Скадовську. Офіційна точка зору: Напад на працівника міліції

Електронна адреса Друкувати PDF
Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 

А.Б.Дроботенко"Політична Херсонщина" вже писала про події у Скадовську. Була представлена точка зору потерпілого: правоохоронці  побили громадянина, а потім зі струсом мозку та без відома лікарів відправили його до Ізолятора тимчасового тримання, звинувативши у нападі на міліціонера.

Тепер друкуємо без коментарів точку зору самої міліції, яку виклав 1-й заступник начальника міліції Скадовського РВ УМВС у Херсонській області Р. Педченко:

Надзвичайна ситуація сталася 5 березня п.р. у місті Скадовськ.

Працівники патрульно-постової служби Скадовського РВ УМВС на вулиці Чапаєва помітили п’яного чоловіка. Той ішов хитаючись і навіть падав, при цьому нецензурно висловлювався. До нього підійшли працівники міліції і запропонували пройти до відділку для складення протоколу про адмінпорушення. Поява у громадському місці в нетверезому стані розцінюється як дрібне хуліганство. Чоловік погодився. Але вже у відділку почав заперечувати факт сп’яніння і погодився на медичну експертизу.

Для цього з водієм та двома працівниками міліції на службовому автомобілі ВАЗ-2106 вирушив до районної лікарні. Перед цим затриманий Д. добровільно виклав з кишені речі, які у нього були. Ці речі описали. Уже в автомобілі чоловік несподівано вийняв звідкись складний ніж і вдарив водія по голові та у шию. А затим спробував йому перерізати горло. Водія Я. врятував комір куртки та протистояння працівників міліції, які у нападника вибили ніж, застосували заходи фізичного впливу, хоча могли застосувати і вогнепальну зброю. Автомобіль зупинили. З горла водія текла кров, її вгамували рушником. Після цього «жигулі» все-таки рушили до лікарні, але вже щоб надати потерпілому міліціонеру допомогу. Нині водій перебуває на лікуванні у хірургічному відділенні. Д. з 5 до 7 березня перебував у неврологічному відділенні Скадовської центральної районної лікарні.

Поведінка скадовчанина Д. незрозуміла для працівників міліції. Нападника заарештовано і поміщено до ізолятора тимчасового утримання. Проти нього порушено кримінальну справу. Крім слідчого та адвоката, з ним не має права ніхто спілкуватися. Після скоєного ніхто не міг спілкуватися із затриманим, не знає жодних подробиць даної справи, тому ніяк не можна пояснити зміст листівок без підпису, які з’явились у місті. Зміст листівок не має до справи ніякого відношення, факти надумані. Їх розповсюджують люди, які хочуть дискредитувати діяльність працівників міліції.

Подумайте і про те, що жертвою людини, яка ходить містом з ножем, у стані алкогольного сп’яніння, міг стати будь-хто. За дії, вчинені Д., передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі від 9 років до довічного ув’язнення. Дана кримінальна справа розслідується.

Джерело:

Дивися також:

В Скадовске задержанный объявил голодовку в знак протеста против грубого нарушения его прав
Врачи подтвердили, что больного забрали в изолятор не поставив в известность лечащего врача

 

Коментарі  

  1. #5 вадим
    2009-03-2019:24:08 мiлiцii ганьдьба,вони брешуть, iм вiрити-себе не поважати!
  2. #4 максим
    2009-03-1513:26:56 Милиция оборзела. Вон, мужику в Крыму руку оторвали взрывом гранаты, перепутав дом и… извинились. Сволочи. А тут, видите ли какие молодцы, могли бы застрелить, но не застрелили. Только избили до полусмерти.
  3. #3 сергей
    2009-03-1511:37:11 чтобы такого не происходило в милиции есть очень много инструкций как они утверждают они полностью их нарушили зачем было изымать вещи документы а нож оставить или они сами хотели грохнуть своего сотрудника а Дроботенко подставить.
  4. #2 сергей
    2009-03-1511:28:09 Педченко хоть сам верит в то что он говорит ума не хватило сразу уладить я думаю такие люди не должны работать и близко в органах если не могут решать простых вопросов что будет если возникнут более сложные они только и делают что обозлили людей против себя а это очень плохо создавать такую репутацию да и с преминениям оружия коментарий излишен это тоже не от большого ума.
  5. #1 Сергей
    2009-03-1423:17:06 …Поведінка скадовчанина Д. незрозуміла для працівників міліції…"оскільки людина зі струсом головного мозку і відбитими нирками повинна вести себе зовсім по-іншому, бути слухняною і підписувати все, що їй вкажуть".

Додати коментар

:D:lol::-);-)8):-|:-*:oops::sad::cry::o:-?:-x:eek::zzz:P:roll::sigh:
Жирний Курсив Посилання Цитата


Захисний код
Оновити



Останні коментарі

Вибір читачів
























Куплю фотографії херсонців учасників
Української Революції 1917-1922 рр.:
- членів партій УПСР, УСДРП, УПСФ, УПСС;
- фотографії херсонців в мундирах українських військових частин,
- фотографії громадських діячів українського політичного руху на Херсонщині тощо.
8 093 725 67 45

Хто на сайті

На даний момент 204 гостей на сайті