Навігація по сайту: Home Публікації Суспільство Володимир Макуха: Позитивні емоції та добрі справи зміцнюють імунну систему

Політична
Херсонщина

Незалежний спостерігач



Володимир Макуха: Позитивні емоції та добрі справи зміцнюють імунну систему

Електронна адреса Друкувати PDF
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Владимир МакухаГромадська організація «За майбутнє Херсону» та оргкомітет Міжнародного фестивалю «кРок у майбутнє» ініціювали проведення благодійного концерту, який відбудеться 5 грудня цього року.
Про це повідомив  під час прес-конференції  директор фестивалю «кРок у майбутнє» та голова об’єднання «За майбутнє Херсону» Володимир Макуха.
Він розповів, що 5 грудня у кіноконцертному залі «Ювілейний» відбудеться благодійний концерт херсонських рок – груп  «Янсен Кукансен», «Роллекс», «Фабула» «Wake up» та одного з найпопулярніших в Україні та відомого далеко за її межами гурту з Тернополя «Холодне сонце».
Як зазначив керівник громадського об’єднання «За майбутнє Херсону», фестиваль «кРок у майбутнє» не змінює своїх принципів: «Без алкоголю, без тютюну, без політики».  За планами оргкомітету зібрані кошти будуть направлені на подолання наслідків епідемії грипу у Тернопільській області.

прес-конференция

У прес-конференції також взяли участь , представники  партнерів фестивалю компанії «DANONE Україна» Іван Каплун та Світлана Яримова, ВАТ «Херсонський КХП» - голова правління Олександр Сабелко, та лідер рок-гурту «Роллекс» Дмитро Ігнатов. 
Світлана Яримова розповіла про те, що «DANONE Україна» планує направити власну продукцію до Тернопільської області в якості благодійної допомоги.
Светлана Яримова
Як сказав Дмитро Ігнатов, «Нам імпонує ідея фестивалю, здоровий спосіб життя та боротьба з епідемією. Коли  приходить  лихо -  люди мистецтва ніколи не залишаються осторонь чужої біди. Що можуть небагаті музиканти? Вони можуть подарувати своє мистецтво людям, які в свою чергу не пошкодують грошей  для постраждалих».
За словами ВАТ «Херсонський КХП» - голова правління Олександр Сабейко,  В цей важкий час для країни – потрібно, щоб молодь зрозуміла, наскільки важливо берегти своє здоров’я  та не піддавалась паніці.
Дмитрий Игнатов
Наприкінці прес-конференції Володимир Макуха відзначив, що позитивні емоції та добрі справи зміцнюють імунну систему. А позитивні емоції благодійний концерт гарантує.
Також під час концерту відбудуться конкурси, та заохочувальні акції. А після  біля виходу планується поставити прозорі куби в яких можна буде покласти додаткові кошти, як що концерт сподобався. Потім планується у присутності телебачення ці куби відчинити, та при всіх порахують гроші, щоб додати їх до суми вилученої з продажу благодійних квитків на концерт. Все відкрито -  все прозоро! Бажаючі бути присутніми при підрахунку грошей можуть долучитися до представників оргкомітету.

пресс-клуб "Новый день"
 

Коментарі  

  1. #1 Бахматова
    2009-11-2119:16:15 Владимир Макуха - самые приятные впечатления после конференции оставляет его интеллигентност ь и спокойствие, культура и заинтересованны й тон, а главное - его дела и поступки. Херсон может гордиться такими людьми.

Додати коментар

:D:lol::-);-)8):-|:-*:oops::sad::cry::o:-?:-x:eek::zzz:P:roll::sigh:
Жирний Курсив Посилання Цитата


Захисний код
Оновити



Останні коментарі

Вибір читачів
























Куплю фотографії херсонців учасників
Української Революції 1917-1922 рр.:
- членів партій УПСР, УСДРП, УПСФ, УПСС;
- фотографії херсонців в мундирах українських військових частин,
- фотографії громадських діячів українського політичного руху на Херсонщині тощо.
8 093 725 67 45

Хто на сайті

На даний момент 393 гостей на сайті